De groepsruimte

De groepsruimte op het kinderdagverblijf is huiselijk ingericht. Hier hechten wij veel waarde aan. We hebben een gezellige speelruimte, een aparte speelhoek voor baby’s en een sfeervolle zithoek. Vanzelfsprekend staat bij de aanschaf en inrichting van de groepsruimte veiligheid op nummer één.

Speelgoed

Voor de kinderen hebben we een afwisselend assortiment aan speelgoed. Voor elke leeftijd is er speelgoed aanwezig dat aansluit bij de ontwikkeling en behoeftes. Het speelgoed kunnen de kinderen zelf pakken. Zo staan er in de kast diverse leuke prentenboeken maar is er o.a. ook een poppenhoek, treinbaan en Duplo aanwezig. Naast bewegingsspeelgoed, bouw- en constructiemateriaal, hebben we ook gezamenlijke activiteiten waarbij de creativiteit en expressie wordt bevorderd. U kunt hierbij denken aan verven, kleien, knutselen of werken met muziekinstrumenten.

Overige ruimtes

Op het kinderdagverblijf zijn er naast de groepsruimte meerdere ruimtes. Direct na de ingang aan de zijkant is een ruime hal gesitueerd. In de hal kunnen o.a. de jassen van de kinderen worden opgehangen. Voor de kinderen is er een ruime slaapkamer en toiletruimte met kinder-wc’s en kinderwastafels. Ook voor volwassenen zijn er aparte wc’s aanwezig. Aan de zijkant van de groep is het kantoor gesitueerd met hieraan grenzend een opslagruimte. Verder is er nog een keuken en een was/droogruimte. Buiten het pand is er een grote omheinde speelplaats en voldoende parkeergelegenheid voor de ouders.